Jump to content
Prestatyn-Scala.info

Other images in Friends of the Scala visit the Scala site (Oct 2007)

Friends of the Scala Site Visit Oct 2007 (7)

This picture taken from the back of the building left hand wall of the Studio theatre and shows the two levels bottom gallery/hanging space and upper main purpose cinema auditorium.

If you look at the picture at full size you can see the remains of back wall of the original part of the building. Left old balcony ladies toilets moving across old managers office, the white wall in the middle would have been the back wall of the old projector room, moving across again to the old switch room and finally far right the old gents balcony toilets. to the left and right either side was the old stair wells.

Credit

Friends of the Scala/Daniel Graham-Jones

Copyright

© Prestatyn-Scala.info

From the album

Friends of the Scala visit the Scala site (Oct 2007)

  • 10 images
  • 0 comments
  • 0 image comments

Photo Information for Friends of the Scala Site Visit Oct 2007 (7)

Taken with Musical DSC-2000

  • 1/33
  • f f/2.8
  • ISO 100
View all photo EXIF information

0 Comments

Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×